Mallar för CV

Din talang och expertis förtjänar den bästa presentationen. Få skräddarsydda mallar för CV:n för att sticka ut från mängden och öka dina chanser att få ditt drömjobb.

resume templates

Hur kan jag bygga ett cv utan krångel?

Ett perfekt CV är en vinnande biljett till ett bra jobb för en arbetssökande. Det är här vi kommer in med våra professionellt utformade CV-mallar. Vårt lättanvända verktyg för att bygga CV online sätter dig på det professionella, snabba spåret. Vi kan också hjälpa dig att göra ett följebrev för dina jobbansökningsbehov.

Fördelar med vår CV-byggare online

Vår CV-byggare är en gratis byggare av CV-mallar som arbetssökande kandidater kan använda för att skapa vinnande CV:n. Nedan är några av de fördelar som våra kunder som använder vår kostnadsfria online CV-byggare åtnjuter;

  b

  20+ Bästa mallar för CV:n

  I vårt verktyg finns olika mallar för CV:n som du kan använda för att skapa professionella och moderna CV:n och ansökningsbrev.

  Följebrevsbyggare

  Med vårt kostnadsfria verktyg kan du skriva ett personligt brev med samma mallar som ditt CV.

  Kontroll av CV

  Vårt kostnadsfria verktyg för att skapa ett CV ger dig förslag på hur du kan förbättra ditt CV.

  k

  Flexibel textredigerare

  Med vårt verktyg får du tillgång till den bästa textredigeraren som gör att ditt CV blir skinande rent och imponerande för alla potentiella arbetsgivare.

  Snabbt och enkelt att använda

  Vårt verktyg för att skapa ett CV hjälper dig att skapa det perfekta CV:t på några minuter.

  Z

  Följ tips från våra experter

  Vi har experter som delar med sig av tips om hur du skriver perfekta CV:n.

  Professionella CV-mallar

  Välj kreativa, eleganta, professionella eller moderna CV-mallar. Vår cv-byggare gör över 20 mallar. Du kan enkelt ändra färg eller anpassa layouten till vilket CV-format du vill; omvänt kronologiskt, funktionella CV-mallar eller en kombination.

  Redigera ditt CV-format som du föredrar.

  Välj mellanrum, typsnittsstilar och storlekar. Du kan understryka, kursivera eller fetstila din text utan att behöva använda MS Word-mallar för CV. Du för in dina erfarenheter och färdigheter, och vi sköter formateringen åt dig samtidigt som vi ger dig de bästa designer som du kommer att stöta på i din bransch.

  Typer av mallar

  • Mall för professionellt CV
  • Enkel CV-mall
  • Modern CV-mall
  • Kreativ professionell mall
  • Funktionell CV-mall

  Mall för professionellt CV

  Det är en av de populäraste mallarna för CV:n av en bra anledning. Den professionella CV-mallen ger de sökande ett rent, klassiskt utseende som fokuserar på deras prestationer, färdigheter, mål och erfarenheter snarare än på onödiga designelement.

  Med tydligt avgränsade avsnitt för din professionella sammanfattning, utbildning, erfarenhet och färdigheter kan arbetsgivarna med ett ögonkast se att du passar för arbetet.

  Mallar för professionella CV:n är perfekta för alla branscher. De är särskilt användbara för personer inom företagssektorer som kundtjänst, marknadsföring och försäljning.

  Tänk på att även om dina hårda färdigheter som yrkesutövare i ett CV är viktiga, kan intryck av mjuka färdigheter hjälpa dig att höja dig över kandidatpoolen.

  ingen erfarenhet volontär cv mall
  clear resume

  Enkel CV-mall

  Det här klassiska CV-formatet har fräscha typsnitt för att utforma det perfekta CV:t. Den eleganta designen förlitar sig på feta rubriker för att organisera arbetssökandes sammanfattning, arbetshistoria, färdigheter och utbildning i lättförståeliga avsnitt som kommer att imponera på rekryterare och arbetsgivare.

  Den är lämplig för olika branscher och yrkestitlar. Dessutom kommer den att visa upp dina prestationer med lite personlighet för att hjälpa dig att sticka ut bland andra sökande. Det är lätt att stöta på den på sociala medier eftersom den är relativt enkel, som namnet antyder.

  Modern CV-mall

  En modern CV-mall motsvarar beskrivningen och har nästan alla delar av en modern CV-mall. Den kombinerar en ren, koncis stil med en diskret sofistikering.

  Den moderna CV-mallen gör att din erfarenhet, tidigare jobbtitel, sammanfattning och skolor syns och är attraktiva.

  Det är ett av de bästa valen av cv-format som är idealiska för arbetssökande som söker en modern variant på standard cv-mallar. Den rekommenderas starkt av yrkesverksamma inom olika branscher, inklusive försäljning, sjukvård och utbildning.

  modern template
  mencari surat pribadi untuk analis data

  Funktionell professionell mall

  Den funktionella mallen är bäst för någon som har upplevt några gupp på vägen professionellt sett. Arbetssökande som har upplevt luckor i sin anställningshistoria eller kanske har hoppat från jobb till jobb är bättre lämpade att använda den här CV-designen.

  Detta beror på att en funktionell CV-mall hjälper till att rikta uppmärksamheten mot din utbildningssektion och kompetenssektion istället för din kronologiska arbetshistoria, som ibland är mycket känslig information för arbetssökande.